Chalets te koop nabij Antwerpen

Altijd al willen beschikken over een eigen chalet in Rijkevorsel, nabij Antwerpen? Op Chaletpark Ter Heide worden verschillende kavels te koop aangeboden in combinatie met een splinternieuw chalet.

Chaletpark Ter Heide bestaat uit maar liefst 208 kavels van om en nabij 200 m2. Deze zijn allen voorzien van elektriciteit, tv distributie, riolering, gas en internet. Wat extra ruimte nodig? Geen probleem! Bij ons kunt u een garagebox huren. Kaarten versturen naar familie en vrienden, maar vooral ook ontvangen? Ook kunt u ervoor kiezen om een brievenbus te huren. Tijdens uw verblijf kunt u bij Vakantiepark Breebos een dagrecreatie kaart kopen om gebruik te maken van faciliteiten zoals de zwemvijver, horeca en buitenspeeltuin. Voor een écht vakantiegevoel!

Uw eigen droomverblijf

Genieten wanneer het u uitkomt, te midden van het groen. Word eigenaar van uw eigen droomverblijf! Bij het aanschaffen van een chalet, kunt u zelf bepalen of u het chalet wel of niet wilt verhuren. Uiteraard is het mogelijk om het chalet enkel voor eigen gebruik te behouden, maar wanneer u het chalet gedeeltelijk of volledig wenst te verhuren, kunnen wij u hierbij ondersteunen. Op zoek naar uw recreatiewoning? Ontdek ons aanbod of neem contact met ons op voor de aanschaf van chalets en stacaravans.

Bekijk ons verkoopaanbod