Vakantie Belgie 2019

Wilt u deze zomer genieten van de Belgische natuur, de gezelligheid en de leuke bezienswaardigheden? Bij Chaletpark Ter Heide wordt u wakker temidden van het groen. Tussen de bossen en uitgestrekte weilanden, vindt u comfortabele en luxe chalets als verblijfplaats. Ideaal voor een heelrijke vakantie België 2019.

Chaletpark Ter Heide

Chaletpark Ter Heide ligt aan de grens van het natuur- en wandelgebied "Blakheide". Hier vindt u mooie wandelroutes waardoor u de prachtige omgeving goed kunt ontdekken. Er zijn veel mooie wandelroutes en fietstochten in de buurt waar u de mooiste natuurgebieden vindt. Op wandelafstand van Chaletpark Ter Heide vindt u "Winkelcentrum Breebos". Hier kunt u terecht voor een supermarkt, groentenwinkel, beenhouwerij, dagbladhandel, tankstation en diverse winkelketens. 

Vanuit ons Chaletpark kunt u gemakkelijk leuke steden bezoeken als Hoogstraten, Malle, Turnhout, Brecht en Antwerpen. Op Chaletpark Ter Heide mag gebruik gemaakt worden van de verschillende faciliteiten van Verblijfpark Breebos. Dit park ligt vlakbij en beschikt over een mooie zwemvijver met zandstrand, roeivijver met waterfietsen, openluchtzwembad, peuterbad, springkastelen en veel verschillende speeltuinen. Ideaal voor kleine kinderen en tieners. Na een gezellig bezoek aan Verblijfpark Breebos, kunt u tereug naar het rustige en comfortabele Chalterpark Ter Heide.

Verblijf in een chalet

Op Chaletpark Ter Heide kunt u met uw eigen chalet op vakantie België 2019. Op het park worden verschillende chalets aangeboden, zowel bestaande als volledig nieuwe chalets. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua afmetingen, inrichting, stijl en indeling. Voor iedereen kunnen wij de perfecte chalet vinden. 

Chalet te koop

Vakantie Belgie 2018

Bezienswaardigheden in de omgeving

  • De stenen Bergmolen
  • Kapel Onze-Lieve-Vrouw van 7 Weeën
  • Het prachtige Begijnhof
  • Gelmelslot
  • Stedelijk museum Hoogstraten
  • Turnhout, Breda, Antwerpen, Hoogstraten
  • De Efteling
  • Bobbejaanland

Parador vakantieparken voor uw vakantie België 2019

Bent u geïnteresseerd in een vakantie België 2019 op Chaletpark Ter Heide? Neem contact met ons op! Bent u meer op zoek naar een vakantiepark waar u kunt kamperen of een park aan de Belgische kust of Belgische Ardennen? Parador Vakantieparken biedt veel mogelijkheden!