Belangrijke mededeling Coronavirus

Park gesloten t.e.m 5 april wegens maatregelen inzake Coronavirus.

Beste Gast,

Hiermee willen wij jou informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die Parador Vakantieparken neemt om verspreiding te voorkomen. 

Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te gelasten vanwege het Coronavirus (COVID-19).

Parador Vakantieparken staat in nauw contact met de nodige instanties en volgt de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het FOD Gezondheid voor de Belgische vakantieparken (voor meer informatie, kijk op https://www.info-coronavirus.be/nl/) en de adviezen van het

RIVM voor de Nederlandse Vakantieparken (voor meer informatie, kijk op https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus)

Daarnaast nemen wij preventieve maatregelen en dragen wij de grootste zorg voor een goede hygiëne op onze parken. Al onze openbare gebouwen zoals receptie, sanitair en horeca (momenteel gesloten) worden met desinfecterende middelen gereinigd en dit met een grote focus op de “handcontactpunten” zoals deurklinken, lichtschakelaars, etc… Ook het linnen (m.b.t onze verhuuraccommodaties) wordt op professionele wijze gewassen met temperaturen boven de 60 C° waardoor virussen niet kunnen overleven.

Onze maatregelen om onze gasten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting:

 1. Wij zullen tijdelijk geen handen meer schudden
 2. Onze Belgische Parken zullen tot nader bericht gesloten zijn tot en met 5 april. Op de Nederlandse parken zullen enkel de horecagelegenheden gesloten zijn tot en met 6 april.
 3. Onze medewerkers van het onthaal werken achter gesloten deuren en zijn tijdens de kantooruren telefonisch bereikbaar of via mail. Enkel voor urgente zaken mag u zich fysiek naar het onthaal begeven.

Wat u als gast zelf kan doen:

 1. Was regelmatig je handen.
 2. Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoekje en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak.
 3. Geen zakdoek? Hoest of nies in je elleboogholte

Vertraag de verspreiding van het virus met volgende tips:

 1. Vermijd om handen te geven, te kussen of te knuffelen als je iemand begroet
 2. Wees aandachtig voor risicogroepen (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met hart-, long- of nieraandoeningen, personen met een verzwakt immuunsysteem, …).
 3. Kinderen worden niet ernstig ziek van het coronavirus, maar kunnen het wel makkelijk verspreiden. Contact tussen kinderen en ouderen is dus af te raden.
 4. Probeer afstand te houden op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen.
 5. Vermijd contact met mensen die zichtbaar ziek zijn of hou voldoende afstand.

 

Wij wensen u een fijn verblijf op onze parken en staan graag te uwer beschikking voor al uw vragen:

 

BE: +32 (0)3 314 59 56

NL: +31 (0)118 55 13 97

www.paradorvakantieparken.be